2e JAARLIJKSE ARC AMSTEL VOORJAARSSYMPOSIUM

Als vervolg op het succesvolle ARC voorjaarssymposium van 2016 organsieert het ARC op vrijdag 7 april het 2e jaarlijkse ARC Amstel Voorjaarssymposium in het AMC. Dit post-academische onderwijs is een dag waarin het Amsterdam Rheumatology & immunology Centre zijn meest vernieuwende bevindingen toont aan geïnteresseerden; een dag die “je niet wilt missen”. Dit symposium is een gezamenlijke activiteit van Reade Academy en AMC, georganiseerd door het ARC.

De doelgroepen zijn reumatologen, immunologen, AIOS reumatologie/immunologie, en aanverwante specialisten, zoals interne geneeskunde en orthopedie. Uiteraard zijn verpleegkundigen reumatologie (reumaconsulenten, nurse practitioners en verpleegkundig specialisten) ook van harte welkom.

Het programma heeft deels een vast stramien, waarbij de 3 kernonderwerpen van het ARC aan bod komen: Reumatoïde artritis, Spondyloarthritis, en Systeemziekten.Dit deel van het programma is voorbereid door Dr. Niek de Vries (RA), Dr. Arno van Kuijk in samenwerking met Dr. Irene van der Horst-Bruinsma en door Prof.dr. Alexandre Voskuyl (systeemziekten).

In het variabele deel is er elk jaar ruimte voor andere thema’s: Dit jaar is dat Patient reported outcomes en een onderwijssessie (met 2 CAT-sessies, door AIOS uit VUmc en AMC). De dag wordt afgesloten met een keynote lecture, die dit jaar gegeven zal worden door Prof.dr. Ian Bruce uit Manchester. Tot de theepauze zal het symposium in het Nederlands zijn, na de theepauze in het Engels. Er zal ruime gelegenheid zijn voor discussie.
Datum:
Vrijdag 7 april 2017
Doelgroep:
reumatologen, immunologen, AIOS reumatologie/immunologie, en aanverwante specialisten, zoals interne geneeskunde en orthopedie. Uiteraard zijn verpleegkundigen reumatologie (reumaconsulenten, nurse practitioners en verpleegkundig specialisten) ook van harte welkom.
Locatie:
9:30 - 18:30 uur. AMC, Collegezaal 4. Meibergdreef 9, 1105 AZ Amsterdam
Kosten:
Aan deelname zijn geen kosten verbonden

Accreditatie is voor 6 uur aangevraagd bij de NVR, NIV, V&VN en VSR.


U kunt zich inschrijven door deze antwoordkaart uit te printen en in te vullen en op te sturen naar Sickmann Congres Organisatie. U kunt zich ook inschrijven via www.sickco.nl 

Bekijk hier het gehele programma (scroll door naar pagina 2)

Meer informatie:

Sickmann Congres Organisatie
Erik Sickmann
06 4569 3847

erik@sickco.nl
www.sickco.nl> Programma en uitnodiging
> Inschrijfkaart