Peter Koppe Kwaliteitsprijs

Op 23 maart 2012 wordt voor de derde keer de Peter Koppe Kwaliteitsprijs uitgereikt aan een medewerker of een groep van medewerkers van Reade, die zich in 2011 buitengewoon verdienstelijk hebben gemaakt voor verbetering van de kwaliteit van onze cliëntenzorg.
Datum:
Vrijdag 23 maart 2012
Doelgroep:
Medewerkers Reade
Locatie:
Overtoom
Kosten:
nvt

Kent u zo’n medewerker of een groep medewerkers van Reade? Tot 13 februari 2012 kunt u ze nomineren via het formulier nomineren.

In 2009 is deze kwaliteitsprijs voor de eerste keer uitgereikt aan en vernoemd naar Peter Koppe zelf vanwege zijn grote verdienste voor Reade op het gebied van het verbeteren van de kwaliteit voor onze cliënten. In 2010 werd de prijs uitgereikt aan het handenteam, cluster reumarevalidatie en de leerlijn handicapbeleving, cluster scholen. 

De prijs bestaat uit een replica van de sculptuur van de Peter Koppe kwaliteitsprijs, ontworpen door kunstenaar Noud Verhave. Daarnaast krijgt de winnaar een geldbedrag te besteden aan verbetering van de cliëntenzorg in Reade. Zo heeft vorig jaar de leerlijn handicapbeleving van het prijzengeld een prachtige informatiefilm laten maken over de leerlijn. Het handenteam gaat ervan op werkbezoek naar het buitenland en laat het Reumahandboek vertalen naar het Engels. 

Er zijn een aantal criteria aan de hand waarvan de aangestelde jury de prijs toekent:

1. dankzij het werk van de genomineerde is de cliëntenzorg aantoonbaar verbeterd,

2. het werk is overdraagbaar naar andere afdelingen of doelgroepen,

3. de bijdrage is van uitzonderlijke aard, dus meer gedaan dan gewoon goed je werk doen,

4. en het werk van de genomineerde is een inspirerend voorbeeld voor anderen.

Kent u dus iemand of een groep van medewerkers van Reade, die in aanmerking komt voor deze prijs, geef ze dan op via het aanmeldingsformulier te verkrijgen bij receptie, internet en intranet.

Voor meer informatie: Cees van Dijk, cees.v.dijk@reade.nl