Reade Academy Aanbod

VTS training voor beginners 10, 11, 12 maart 2017

Na grote belangstelling voor onze eerste VTS-trainingen organiseert Reade Academy opnieuw een beginnerstraining gedurende 3 dagen!

Tijdens deze training leert u de grondbeginselen van VTS en wordt u opgeleid om zelf groepen te begeleiden als facilitator. Deze training is in het Nederlands.

Schrjif je hieronder via de link in.
Datum:
Vrijdag 10 maart 2017 t/m Zondag 12 maart 2017
Doelgroep:
logopedisten, (neuro)psychologen, therapeuten, (revalidatie)artsen, medisch studenten, activiteitenbegeleiders, leraren en museummedewerkers
Locatie:
Reade, Overtoom 283, Amsterdam
Kosten:
750 euro, inclusief lunch en toegang tot de musea tijdens de training en 2 oefensessies die in de maanden daarna georganiseerd worden.

Praktische informatie

·        Elke trainingsdag bestaat uit een deel theorie en een deel praktijk. Doordat deelnemers elke dag hun geleerde theorie in kleine groepjes in de praktijk oefenen onder leiding van een coach, maken ze in deze korte tijd de techniek eigen. Het praktijkdeel vindt plaats in het Rijksmuseum, het Stedelijk museum en Hermitage Amsterdam. U werkt daardoor met interessante kunstwerken. U start de ochtenden voor het theoriedeel op onze locatie Overtoom 283 te Amsterdam. Na het theoriedeel verplaatst u zich naar een museum.

Een trainingsdag duurt van 09.30 tot 16.45 uur.

·         VTS-trainer is René ter Horst, neuropsycholoog Reade en Ellemarie Molenkamp, logopedist Reade.

·         Kosten van de training: € 750,-. Dit is inclusief lunch en toegang tot de musea tijdens de training en 2 oefensessies die in de maanden na de training georganiseerd worden.

·         De voertaal is Nederlands.

Betaling

·         € 750,- op IBAN: NL87 INGB 0697 3640 46 / BIC: INGBNL2A

·         Specificeer uw betaling met “VTS-training beginners oktober 2017” en vermeld daarbij de naam van de deelnemer.

·         Uw registratie is definitief zodra de betaling is ontvangen.

Annulering

·         De deelnemer kan tot en met 24 februari 2017 (14 dagen voor de aanvangsdatum) de training kosteloos annuleren, de al betaalde deelnemersgelden worden gerestitueerd. Indien de overeenkomst wordt geannuleerd vanaf 25 februari 2017 worden de volledige deelnemersgelden in rekening gebracht en vindt geen restitutie plaats.

 

 

 Schrijf je in voor deze training ->